KOFFERSYSTEMEN GIVI


WWW.GIVI.IT

Dankzij zijn grote ervaring in de motorsector en zijn continue zoektocht naar nieuwe technologiën, stelt GIVI vandaag het grootste koffergamma voor, uitgerust met het gebrevetteerd systeem MONOLOCK en MONOKEY

Het revolutionaar MONOKEY openingssysteem is vlot met één hand bedienbaar.
OPENEN: door een simpele druk met de vinger. Zelfs met handschoenen is deze bediening geen enkel probleem.
AFNEMEN: door eenvoudig de sleutel te verdraaien, kan men de koffer van de motorfiets nemen.
MONTAGE: op GIVI-bevestigingssystemen zoals Wingrack, Monorack, Multirack en andere series.

MONOLOCK: speciaal voor scooter, bromfiets en lichte motorfietsen.
De koffers hebben een lichtere uitvoering, hebben één sleutel voor vasthaken, loshaken, openen en sluiten. Ze worden steeds geleverd met bevestigingsplaat, zodat ze op eender welke pakdrager kunnen gemonteerd worden. Deze koffers zijn enkel als topkoffer leverbaar.

BEVESTIGINGSSYSTEMEN

WINGRACK

De Wingrack vormt de basis van het zijkoffersysteem. Afhankelijk van de constructie van uw motorfiets, bestelt U de Wingrack met of zonder knipperlichten. Welk type U nodig heeft, vindt U terug in de motorreferentielijst, verkrijgbaar bij Active Pits. Samen met de specifieke of universele bevestigingskit, creëert U dan de mogelijkheid om 2 zijkoffers van de GIVI-monokey collectie in te klikken.
Om de Wingrack te monteren, bestelt U een specifieke bevestigingskit. Deze referentielijst kan U eveneens bekomen bij Active Pits.

MONORACK

De GIVI Monorack is een pakdrager/topkofferdrager die op elke motorfiets past. Voor veel motorfietsen bestaat een specifiek Monorack. Indien uw motorfiets niet in onze lijst (beschikbaar bij Active Pits) voorkomt, kan U zich de Universele Monorack aanschaffen. Er worden genoeg attaches meegeleverd om hem zonder problemen op uw motorfiets te monteren.

MULTIRACK

Uit de rijke GIVI ervaring ontsproot een simpele en handige oplossing om de passagierszit te veranderen in een practische bagagedrager. Deze speciaal voor de sportmotorfietsen ontworpen Multirack, biedt verschillende gebruiksmogelijkheden zonder de veiligheid en betrouwbaarheid van de motorfiets geweld aan te doen. Deze Multirack monteert en demonteert zich snel dankzij speciale riemen met universele bevestigingen. De ganse operatie vraagt heel weinig tijd en geen gereedschap.

PL SERIES

Nieuw ontworpen buizenframe voor bevestiging van twee zijkoffers
waarbij men tevens een topplaat kan monteren, 
die het gebruik van een derde koffer toelaat.

 

 

ACTIVE PITS HELPT U GRAAG BIJ DE KEUZE EN MONTAGE 
VAN UW NIEUW KOFFERSYSTEEM

EEN KLEINE GREEP UIT HET KOFFERASSORTIMENT VAN GIVI

NIEUW!
MONOKEY MAXIA E52
INHOUD 52 LITER
AFMETINGEN 593x447x315MM
 

MONOKEY MAXIA E50
INHOUD 50 LITER
AFMETINGEN 586 x 426 x 292MM
 
MONOLOCK POINT E33
INHOUD 33 LITER
AFMETINGEN 468 x 405 x 296MM
 

MONOLOCK FLOW E350
INHOUD: 35 LITER
AFMETINGEN 415 x 480 x 305MM